KHIDMAT YANG PROFESIONAL

JOM PINDAH RUMAH BERSAMA AKMOVERS!

Anda mencari perkhidmatan di Malaysia dan Singapura? Akmovers merupakan pilihan tepat anda! Proses pemindahan rumah boleh menjadi proses yang menyusahkan dan yang memerlukan banyak masa dan tenaga, serta keperluan untuk menyewa lori. Selain memastikan anda tetap teratur semasa mengemas barang-barang, anda juga harus memastikan bahawa anda telah menyewa lori dan servis perkhidmatan betul yang selamat dan boleh dipercayai.

Dengan pengalaman bertahun-tahun, peralatan yang maju dan krew yang pakar dalam membuat kerja, kami berada di sini untuk menyediakan perkhidmatan pemindahan rumah yang menyenangkan. Tidak kira anda sedang mencari perkhidmatan pemindahan komersil, unit penyimpanan yang terletak di Selangor, Malaysia. Akmovers menyediakan perkhidmatan pemindahan di Malaysia dan Singapura atau perkhidmatan menyediakan lori juga Akmovers dapat selesaikan masalah anda. Semuanya terletak di bahu kami, apa yang penting anda hanya menyuarakan sahaja kehendak anda kami dapat selesaikan bersama kumpulan Akmovers. Sama ada pemindahan tempatan atau negeri, kami Akmovers memastikan pemindahan yang selamat dan berpatutan di mana sahaja di Malaysia. Penyelesaian logistik kami memastikan semuanya akan berjalan dengan lancar.

Sering menghadapi masalah ketika waktu berpindah rumah? Bimbang tentang perabot besar tidak dapat melalui pintu, tangga atau lif? Jangan bimbang, kami Akmovers dapat menyediakan perkhidmatan pembongkaran dan pemasangan semula untuk mengelakkan kerosakan harta benda anda apabila berpindah. Berpindah ke pejabat baru akan menjadi suatu aktiviti yang dapat membebaskan tekanan jika anda melibatkan khidmat pindah pejabat anda dengan syarikat kami di Akmovers. Sama ada anda berpindah dalam bangunan yang sama atau nak ke suatu lokasi yang berbeza di Kuala Lumpur atau Pahang, kami mempunyai kepakaran untuk memenuhi keperluan dan jalankan kerja menggunakan lori 1 tan hingga 3 tan bagi keperluan anda.

Di sini, kami percaya bahawa pemindahan pejabat harus dijalankan secara mudah kami Akmovers berusaha untuk memberikan anda pengalaman pemindahan yang menyenangkan dan menjimatkan masa anda. Kami meliputi pelbagai jenis pemindahan yang pakar untuk perniagaan dan pejabat komersial. Dari segi saiz pejabat kecil ke penempatan korporat yang besar, sekolah, asrama, bilik pameran perabot, kedai di pusat membeli belah, acara majlis dan lain-lain jenis pengurusan. Semuanya terletak bersama kami hanya di Akmovers. Kami menumpukan perhatian untuk memastikan perniagaan anda berjalan dengan lancar tanpa sebarang gangguan. Selain itu juga, apa yang lebih baik daripada mendapatkan liputan insurans yang penuh bagi melindungi barang-barang anda sepanjang proses pemindahan adalah pilihan bersama Akmovers. Kami Akmovers akan melakukan kerja dengan cekap, mudah, dan efesien.

Dengan pengalaman bertahun-tahun, peralatan yang maju dan pekerja yang pakar, Akmovers berada di sini untuk menyediakan perkhidmatan pemindahan rumah yang menyenangkan yang mampu menyelesaikan masalah anda dalam masa satu hari sahaja ia bergantung kepada lokasi dan had masa di rumah baru. Akmovers dapat menyediakan perkhidmatan lori dan unit simpanan yang bertempat di Selangor, Malaysia. Sama ada pemindahan tempatan atau antara negeri, pemindahan yang selamat dan berpatutan di mana sahaja di Malaysia, Singapura, Sabah dan Sarawak.

Alhamdulillah Akmovers merupakan pilihan yang teramai di Malaysia. Terdapat banyak perkhidmatan Akmovers yang kami telah jalankan antaranya termasuk Kuala Lumpur, Seremban, Petaling Jaya dan negeri-negeri lain juga. Hubungi kami hari ini kalau nak untuk dapatkan sebut harga anda dan tips dari kami. Kami Akmovers boleh memenuhi permintaan mengenai pemindahan anda. Dengan adanya pasukan perkhidmatan pelanggan Akmovers yang ramah dan mesra kami Akmovers sangat gembira dan terharu jika dapat membantu pertanyaan anda dan memilih Akmovers sebagai pilihan anda.

Perkhidmatan kami boleh didapati di seluruh kawasan utama seperti  dari Kuala Lumpur, Selangor, Johor, Taman Indah,  Cheras, Perak atau  lokasi lain di Semenanjung Malaysia seperti Sabah, Sarawak dan   Singapura.

Anda perlu membuat tempahan secara mudah sahaja. Jika anda ada sebarang pertanyaan, anda boleh dapatkan pasukan kami melalui telefon atau facebook untuk lebih info. Kenapa anda perlu mulai menggunakan servis kami? kerana kami menyediakan servis yang lebih baik kepada anda. Kepuasan pelanggan menjadi keutamaan pekerja pakar kami dan syarikat kami menawarkan jaminan wang dikembalikan kepada pelanggan kami terhadap khidmat kami.

Penggerak dan pembungkus profesional kami sudah dilatih lagi untuk mengemas barang-barang pejabat syarikat komersial atau barangan rumah, termasuk perabot besar.

Hubungi kami untuk dapatkan harga pakej serta harga anggaran terlebih dahulu. Komitmen syarikat kami selama ini adalah untuk memberikan perkhidmatan penggerak berkualiti tinggi kepada setiap pelanggan sama ada untuk perniagaan peribadi, perniagaan, syarikat korporat daripada industri yang berbeza.

Dengan adanya Akmovers anda tidak perlu pening untuk memastikan bahawa anda dapat penuhkan barang-barang anda dan dalam keadaan dibungkus untuk dipindahkan ke tempat yang selamat. Akmovers dapat menjalankan tugas dengan baik dan memenuhi permintaan anda dengan pemilihan pakej yang kami tawarkan walaupun dengan pemilihan pakej asas Akmovers dapat melakukannya dari a-z dengan pemilihan perkhidmatan kami.

Khidmat lori pengangkutan barang kami adalah yang termurah dan dapat memberi sebut harga anda. Akmovers dapat menyelesaikan urusan pemindahan barang mahupun kargo dari pelabuhan ke gudang, ataupun ke pejabat syarikat anda dan juga penghantaran ke lokasi pelanggan anda. Akmovers juga dapat menyediakan perkhidmatan sewa lori pelbagai tan dan saiz dalam bentuk kontrak ataupun sewa secara eksibel bagi memastikan pengangkutan yang telah disediakan dapat mengikut jadual dan tarikh penghantaran anda. Kami sentiasa berkhidmat mengikut masa anda, tidak kira hujung minggu, cuti umum ataupun penghantaran lewat malam. Pekerja punggah kami yang profesional dan pemandu lori yang pakar dan terlatih akan memastikan barang yang dibawa dalam keadaan yang baik dan anda tidak perlu risau dalam menghantar barang yang rapuh atau mudah pecah mahupun barangan yang berharga. Segalanya bersama kami Akmovers yang dapat melakukan kerja dengan mudah, cepat dan efisien. Kepercayaan yang anda berikan dengan memilih khidmat pindah rumah bersama kami Akmovers akan kami lakukan dengan komited. Anda tidak perlu risau dengan keselamatan barang-barang anda semasa berada denga kami, kerana Akmovers akan menyediakan perkhidmatan yang baik serta keperluan peralatan yang mencukupi dan lengkap dari setiap pakej dan keselamatan barang.

Anda mempunyai terlalu banyak barang perabot atau barang-barang kering yang tidak diingini atau anda tidak tahu bagaimana mahu membuangnya. Anda tidak perlu risau, segera berhubung dengan pihak kami bagi mendapat khidmat buang perabot anda. Mudah bukan? Ya Akmovers mempunyai pelbagai khidmat yang memudahkan anda. Akmovers juga menawarkan perkhidmatan buang perabot lama iaitu khidmat melupuskan sisa-sisa kering dari pengubahsuaian, perobohan rumah atau sampah-sampah besar yang sukar diletakkan ke dalam tong sampah awam biasa.

Sekiranya anda mempunyai sisa buangan dan sampah yang tidak diingini dan perlu khidmat pembuangan kami untuk membuang kan nya, anda boleh menghubungi kami untuk perkhidmatan pelupusan pasukan profesional kami.

Selain dari pembuangan barang, Akmovers ada menyediakan khidmat penyimpanan barang juga. Ak- Storage merupakan gudang atau tempat, bangunan atau permis untuk menyimpan barang-barang dengan selamat sehingga barang-barang itu diperlukan. Pergudangan merangkumi semua aktiviti yang berkait dengan penyimpanan dan penstoran barang-barang di dalam gudang. Gudang dapat didefinisikan sebagai tempat untuk menyimpan barang-barang. Selain itu, gudang juga dapat ditakrifkan sebagai tempat untuk menyimpan barang-barang yang tidak diperlukan dengan cara yang selamat sehingga barang-barang tersebut diperlukan. Manakala pergudangan dapat didefinisikan sebagai aktiviti penyimpanan barang dengan selamat di gudang sehingga barang itu diperlukan di pasaran. Pergudangan adalah proses setelah produksi dimana peniaga terlibat dalam keputusan menyimpan atau tidak.

 Ak-Storage merupakan perkhidmatan yang telah disedaikan oleh syarikat kami. Ak-Storage kami terletak di Shah Alam, Selangor. Di gudang mempunyai stok barang-barang yang baru masuk atau yang sedia untuk dilepaskan ke destinasi. Ak-Storage merupakan pergudangan dan penyimpanan yang dapat menjadikan penyimpanan barang-barang anda dengan selamat sebelum dibaawa ke tempat baru.

Di sini saya ringkaskan serba sedikit mengenai kebaikan pemilihan khidmat Ak-Storage. Apa yang anda dapat sekiranya memilih perkhidmatan Ak-Storage kami adalah anda:

KHIDMAT NASIHAT PENYELESAIAN KEPERLUAN GUDANG DAN PENYIMPANAN.

Mengenali Ak-Storage sebgai tempat simpanan yang selamat dan mempunyai pelbagai kemudahan perkhidmatan barang-barang. Kami juga akan berusaha untuk memberikan khidmat yang terbaik dan dapat menyelesaikan masalah ada. Ak-Storage akan menyediakan khidmat nasihat kepada setiap pelanggan mengenai kebaikan menyimpan di gudang kami di samping dapat memenuhi permintaan dan keperluan anda dengan mudah. Ketahuinya dengan Ak-Storage di sini.

Harga berpatutan dengan servis terbaik yang diberi. Penghantaran barang dan pengangkutan lori dijamin selamat sampai ke tempat yang baru.

Bagi peniaga-peniaga yang membeli barang secara borong dan tidak ada tempat untuk menyimpan stok boleh disimpan di Ak-Storage. Dari situ peniaga dapat jimat untuk tidak perlu sewa kedai kosong nak simpan stok untuk satu tempoh. Rumah juga tidak bersepah dengan stok baru barang yang masuk. Selalu dalam bulan Ramadhan, ada customer yang nak simpan stok kuih raya dan kerepek dengan kuantiti yang banyak di gudang kami untuk sepanjang bulan puasa sahaja. Dari situ anda dah jimat tidak perlu sewa kedai yang kosnya agak mahal. Rumah pun senang nak kemas untuk menyambut ketibaan bulan Syawal.

Ak-Storage merupakan kemudahan yang lengkap dari segi penyimpanan yang merbahaya, sejuk beku dan barangan berikat. Hal ini kerana, ruang kemudahan kami sangat diutamakan untuk kepentingan dan kebaikan kepada pelanggan-pelanggan kami.

Ak-Storage merupakan sistem yang dapat memberikan kemudahan kepada pelanggan. Ak-Storage adalah transit bagi barang-barang yang nak dihantar dari Semenanjung ke Sabah, Sarawak dan sebaliknya. Jadi, anda tidak perlu risau bagaimana mahu pindah ke tempat yang jauh. Segalanya Ak-Storage dapat selesaikannya.

Barang – barang yang dipacking dengan kemas terjaga rapi untuk mengelakkan barang hilang. Ak-Storage sentiasa mengutamakan kelengkapan dan keselamatan barang-barang pelanggan kerana kami mempunyai pelbagai kemudahan tempat yang selesa dan muat serta mempunyai kelengkapan peralatan-peralatan yang mencukupi bagi aktiviti menyimpan dan membungkus barang-barang anda dengan selamat.

Jika menyimpan di gudang Ak-Storage kami, anda tidak perlu risau kerana gudang 24 jam dipasang CCTV dan setiap hari dipantau oleh pekerja-pekerja Ak-Storage.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment

Scroll to Top