Keistimewaan AKMOVERS Yang Perlu Anda Tahu

Assalamualaikum, apa khabar anda diluar sana?. Diharapkan anda sihat selalu. Mesti ramai tertanya-tanya, perkongsian apa yang ingin AKMOVERS ceritakan pada kali ini?

Bila sebut sahaja pasal AKMOVERS pasti anda tertanya-tanya, siapa AKMOVERS ini?.  Perkhidmatan apa yang ditawarkan? Apa pula keistimewaan AKMOVERS?.

AKMOVERS merupakan sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan pindah rumah. Kepakaran AKMOVERS adalah membantu mereka yang dalam dilema untuk mencari syarikat movers untuk proses pindah rumah. Bagi anda yang nak tahu keistimewaan AKMOVERS, teruskan membaca di bawah ini.

1. SANGAT PROFESIONAL

Kebiasaanya sebelum pelanggan hendak berpindah AKMOVERS akan datang ke premis pelanggan untuk melihat dan memberi khidmat nasihat yang terbaik. Kebiassanya, AKMOVERS akan melihat jenis barang yang pelanggan hendak bawa dan AKMOVERS akan mencadangkan jenis kenderaan yang sesuai untuk digunakan. Bukan itu sahaja, bagi pelanggan yang tidak ada masa untuk membungkus barangan, anda tidak perlu risau kerana AKMOVERS juga turut menyediakan perkhidmatan membungkus barang pelanggan.

2. BERPENGALAMAN LUAS

AKMOVERS mempunyai pengalaman memindahkan barang sama ada dalam Malaysia atau luar dari Malaysia dan telah membantu lebih dari 1000 orang dalam proses pindah rumah. Bukan itu sahaja, AKMOVERS juga telah membantu lebih dari 30 pejabat kerajaan dan juga universiti dalam proses pemindahan. Malah ramai pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan yang di tawarkan oleh AKMOVERS.  Dengan pengalaman yang cukup luas ia sedikit sebanyak telah memberi kepercayaan kepada para pelanggan diluar sana untuk terus menggunakan perkhidmatan AKMOVERS.

3. MENYEDIAKAN KEMUDAHAN GUDANG

Sebagai syarikat movers perkhidmatan yang paling penting sudah tentulah perkhidmatan gudang. Gudang akan menjadi tempat untuk menyimpan barang pelanggan yang hendak berpindah dengan selamat. AKMOVERS juga turut menyediakan kemudahan gudang untuk pelanggan. Kebiasaanya, pelanggan yang berpindah ke Sabah dan Sarawak mereka akan berpindah terlebih dahulu tanpa membawa barang. Kebiasaanya untuk membawa barang ke sana mengambil masa yang agak lama dan sementara hendak menunggu proses membawa barang pindah, sudah tentu mereka terpaksa memikirkan bagaimana cara untuk menyimpan barang mereka. Sebab itu, AKMOVERS menyediakan kemudahan pergudangan ia untuk memudahkan lagi urusan pelanggan. Bukan itu sahaja, AKMOVERS juga turut menyediakan kemudahan gudang buat pemborong yang tidak mempunyai tempat untuk menyimpan ke semua barangan mereka.

4. MEMUDAHKAN URUSAN DAN MENJIMATKAN MASA

Mereka yang hendak berpindah sudah pastinya akan pening memikirkan bagaimana anda hendak menguruskan proses pindah rumah dengan masa anda yang agak terhad. Kadang-kala terpaksa mencari waktu yang sesuai untuk mengemas barang. Di sini sahaja, pelanggan sudah tentu akan menjadi runsing. Di AKMOVERS anda sudah tidak perlu risau memikirkan semua itu. AKMOVERS akan menguruskan segalanya dari A-Z. Jadi di sini sahaja ia sudah menjmatkan masa anda dan anda tidak perlu tergesa-gesa. Apa yang paling seronok anda boleh berpindah ke rumah baru anda dalam perasaan gembira dan tanpa perlu mengeluarkan peluh.

5. KEMUDAHAN PENGANGKUTAN YANG TERBAIK

Salah satu faktor yang perlu dipertimbangkan sebelum berpindah, sudah tentu pengangkutan. Jika faktor ini anda tidak ambil kira sudah tentu ia akan membuatkan anda menjadi sukar untuk berpindah. Tetapi untuk memilih pengangkutan anda perlu memilih yang terbaik. Untuk pengetahuan anda diluar sana, AKMOVERS menyediakan kemudahan pengangkutan yang amat terbaik dan yang paling penting yang bersesuaian dengan anda. Banyak yang berlaku apabila ada di antara mereka di luar sana memilih perhidmatan lori pindah barang yang biasa. Masalah mula timbul apabila saiz lori tersebut tidak sesuai dengan kuantiti barang mereka. Ia sudah semestinya mengambil masa yang lama dan memakan kos yang tinggi kerana lori tersebut terpaksa berulang alik untuk mengangkut barang. Kebiasaanya, lori biasa mereka akan mengira kos untuk satu perjalanan dan jika mereka ulang alik, kosnya sudah semestinya tinggi. Sebelum anda berpindah, kebiasaanya AKMOVERS akan datang ke rumah anda untuk melihat jenis barang yang anda hendak bawa dan akan memberi khidmat nasihat saiz lori yang sesuai untuk bawa barang anda. Di sini sahaja, anda menjimatkan masa serta wang anda.

 

Dengan keistimewaan yang terdapat pada AKMOVERS tidak hairanlah jika AKMOVERS menjadi pilihan ramai orang diluar sana. Malah rata-rata mereka memuji perkhidmatan yang AKMOVERS tawarkan. Ia merupakan pilihan yang terbaik buat anda yang hendak berpindah, walau ke mana sahaja anda hendak pindah.

 

Bagi anda nak mengetahui pakej atau servis yang ditawarkan oleh AKMOVERS anda boleh hubungi AKMOVERS seperti di bawah:

Whatsapp | Call – 013 -3336960

Facebook – Akmovers

Instagram – Akmovers

Twitter – Akmovers

Youtube Channel – Akmovers

“AKMOVERS-SOLUSI PEMINDAHAN ANDA”

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment

Scroll to Top