BARANG SIKIT, PERLU SEWA LORI KE ?

JENIS-JENIS KABINET YANG PATUT ADA DI RUMAH ANDA
February 20, 2021
Show all

BARANG SIKIT, PERLU SEWA LORI KE ?

PERKHIDMATAN SAIZ LORI SEWA.

Nak sewa lori 1 je tapi barang sikit, barang anda sikit takkan nak pakai lori angkat barang pula kan? Barang anda sikit tapi nak kena “hantar jauh” dah la jauh “tak cukup masa” lagi. Anda sering dibelenggu dengan masalah seperti ini? Risau dengan perkhidmatan pindah rumah anda terjejas? Tiada lori angkat barang yang sesuai dengan permintaan anda?

Tidak kira jika anda menetap di KL, Selangor, ataupun Johor Bahru, wujudnya sebuah persepsi di antara kita terhadap perkhidmatan sewa lori, di mana ia adalah sebuah beban yang perlu dipikul jika ingin pindah rumah.

Walaupun anda hanya menggunakan barang yang sedikit sahaja, Akmovers sentiasa mengambil berat dalam perkhidmatan sewa lori terhadap keperluan pelanggan. Lori sering kita ketahui ia merupakan jenis kenderaan pengangkut barang atau dikenali sebagai lori angkut barang. Umummnya terbuka dan hanya ditutup dengan kanvas. Tetapi perkhidmatan yang dipilih bersama Akmovers merupakan pilihan utama atau pilihan pertama anda semestinya kami menggunakan lori angkat barang atau sewa lori yang mempunyai reka bentuk yang tertutup dan selamat untuk menyimpan barang-barang anda. Selain merupakan kepentingan dan khidmat yang istimewa kepada pelanggan. Akmovers juga sentiasa menjaga hubungan yang baik kepada pelanggan dengan menyediakan beberapa khidmat dan pakej sewa lori yang berpatutan mengikut saiz lori angkat barang yang disewa. Dengan menggunakan khidmat Akmovers yang dipanggil sebagai sewa lori atau lori angkat barang.

Untuk menentukan saiz sewa lori dan jenis lori angkat barang anda biasanya anda perlu menganggarkan jumlah barang yang perlu dipindahkan dan dihantar ke tempat yang baru. Sebagai contoh, jumlah barang akan berbeza-beza bergantung kepada sama ada anda memindahkan seluruh pejabat atau hanya sebuah bilik kecil di rumah anda. Kenderaan kami terdiri dari 1 tonne bonded untuk lori angkat barang anda atau sewa lori anda sudah memadai untuk barang yang sedikit. Jika anda hanya mempunyai barang yang sedikit untuk sewa lori anda, Akmovers akan memastikan pelanggan kami memilih jenis lori angkat barang dan kenderaan saiz sewa lori anda yang paling sesuai untuk mengelakkan kos yang tinggi.

Ada diantara kita juga yang berasa bahawa ianya beban yang sangat memerlukan kos tinggi dan kerana hanya barang yang sedikit. Sehingga sanggup bersusah payah memindahkan barangan dengan sendiri. Berbanding dengan memilih perkhidmatan sewa lori atau lori angkat barang yang lebih mudah.

Bagaimana jika kami Akmovers berkata bahawa menempah sebuah lori angkat barang untuk sewa lori adalah merupakan pilihan ramai masyarakat di luar kerana sekarang anda sudah boleh mencari sewa lori atau lori angkat barang yang berpatutan. Akmovers dapat menolong anda pindah rumah kerana sewa lori bagi lori angkat barang anda sebenarnya adalah lebih menguntungkan walaupun hanya barang yang sedikit kerana Akmovers menyediakan sewa lori anda yang bersaiz kecil 1 tonne bonded untuk lori angkat barang. Jadi jika dibandingkan dengan mengangkut barangan dengan sendiri anda sudah tentu memerlukan banyak masa, tenaga dan perlu berhati-hati kerana secara amnya anda juga terdedah dengan pelbagai risiko yang buruk tanpa kita sedar, percayalah.

Nak pindah rumah sewa ni, perlukan khidmat sewa lori untuk lori angkat barang? Sudah tentu banyak juga sebenarnya benda yang nak kita pertimbangkan. Tetapi jika anda bujang barang-barang tidaklah terlalu banyak seperti orang yang hidup bekeluarga. Akmovers faham, pasti anda juga memerlukan khidmat sewa lori bagi memudahkan lagi urusan anda. Lori angkat barang atau dikenali sebagai sewa lori sememangnya memang menjadi kebutuhan ramai orang  tidak kiralah dari segi aktiviti apa pun yang anda perlukan.

Bagi yang baru mendirikan rumah tangga pasti anda juga memerlukan khidmat pindah rumah anda bagi memudahkan urusan anda. Akmovers faham pasti anda juga sering dilanda dengan kesibukan bekerja sehingga tidak mempunyai masa untuk mengurusksan rumah baru anda atau anda lebih suka menggunakan khidmat pindah rumah yang ada kerana peredaran dunia yang semakin mempunyai perkembangan teknologi selain kemudahan yang mudah di abad ini.

Lori angkat barang atau dikenali sebagai sewa lori telah ramai yang memilih untuk menjadi khidmat yang penting dalam melakukan aktiviti apapun. Namun Akmovers faham, bagi yang baru menduduki rumah tangga mesti anda sering risau tentang rumah yang baru pindah, risau tentang khidmat pindah rumah yang berpatutan? Risau dengan barang yang banyak? tetapi tidak cukup orang untuk memindahkannya. Jangan risau..segalanya ada di Akmovers yang boleh berikan sebut harga anda walaupun hanya barang yang sedikit.

Bagi yang baru menduduki rumah tangga jika ingin memindah rumah baru jadi anda tidak perlu risau lagi dengan barang yang banyak. Segalanya bersama Akmovers anda juga boleh membeli keperluan barang rumah yang lain selain dari membeli barang keperluan asas. 

Selain anda risau tentang had pembelian barang rumah semasa ingin pindah rumah, anda juga sering berhati-hati dengan pembelian barang yang sama bukan? Anda juga tidak mahu sentimental dengan membawa kedua-dua sekali. Tetapi sesetengah orang juga mungkin memerlukan peti sejuk yang kecil dan peti sejuk yang besar kerana merupakan barang keperluan yang penting dan sangat memerlukannya kerana anda memulakan bisnes sebagai pekerjaan anda. Ya Akmovers faham dengan keperluan pelanggan yang mempunyai pelbagai masalah. Tetapi dengan adanya Akmovers  sekarang anda tidak perlu risau lagi ingin mengangkut barang yang banyak ke rumah baru walaupun baru berkahwin.

Bagi yang mempunyai keluarga yang kecil, anda juga tidak terlepas dengan tawaran perkhidmatan Akmovers yang menarik selain anda juga boleh mencari sewa lori yang berpatutan bersama Akmovers kerana Akmovers akan menyediakan khidmat lori angkat barang yang akan menjalankan tugas pindah rumah lama ke rumah baru anda seperti rumah kami sendiri dan sentiasa mengambil penjagaan yang teliti semasa menggerakkan barang-barang ke rumah anda supaya seisi keluarga anda suami, isteri dan anak dapat berpindah ke rumah dengan aman dan mudah bersama kami Akmovers.

Jadi jika anda masih memerlukan khidmat sewa lori dari Akmovers, walaupun hanya barang yang sedikit, Akmovers akan menyediakan lori angkat barang dengan pelbagai kemudahan kepada anda. Selain pening nak cari syarikat penggerak yang mahir dan professional. Akmovers sedia membantu anda dengan mudah, cepat dan efisen. Untuk pengetahuan semua Akmovers merupakan syarikat yang sudah mempunyai pengalaman yang banyak dalam pindah rumah, pejabat, kediaman dan pelbagai aktiviti lain lagi yang memerlukan khidmat lori angkat barang seperti kepentingan dalam pelbagai acara dan sebagainya. Kami Akmovers di sini sedia membantu anda dan mendengar masalah anda, untuk mendapatkan pakej-pakej yang menarik dan sebut harga, anda boleh suarakan kepada kami Akmovers

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang khidmat pindah rumah, Akmovers ada menawarkan pakej-pakej yang menarik untuk anda seperti Basic Movers & Packers, Full Movers & Packers dan Premium Movers & Packers. Segalanya anda perlu rujuk dengan kami dahulu Akmovers. Jika anda ada sebarang pertanyaan lanjut, anda boleh menghubungi kami di talian Whatsapp- Hubungi 0133366960 / Facebook – Akmovers / Instagram – Akmovers / Youtube Channel – Akmovers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Open chat
1
Hello, I am sales representative for AKMOVERS. How can i assist you.
Powered by