Pindah Rumah Oleh AKMOVERS

7 TIPS UNTUK MELAHIRKAN KELUARGA BERPENDIDIKAN
January 4, 2020
Keistimewaan AKMOVERS Yang Perlu Anda Tahu
January 18, 2020
Show all

Pindah Rumah Oleh AKMOVERS

Salam Sejahtera, Assalamualaikum apa khabar semua pembaca setia blog AKMOVERS?

Diharapkan anda sihat selalu dan urusan anda dipermudahkan. Pasti pembaca setia blog AKMOVERS tertanya-tanya apa tajuk untuk perkongsian kita kali ini.

Pindah rumah sememangnya bukan perkara yang mudah untuk dilakukan, ianya memerlukan persediaan mental dan fisikal yang kuat. AKMOVERS pasti kalau anda cuti seminggu atau sebulan sekalipun belum tentu boleh siap proses kemas rumah semua.

Munculnya AKMOVERS di malaysia ini supaya dapat membantu masyarakat yang nak berpindah rumah. Nak cerita dahulu kalau nak pindah jiran tetangga bantu kemas barang kita, seronok gile ramai – ramai buat kerja siap ada buat makan – makan, bentang khemah semua, bertapa seronoknya Keluarga yang nak pindah tu sampai semua perasaan ada sedih, seronok, gembira banyak lagi lah. tapi zaman sekarang ni dah duduk 5 tahun pun belum tentu kenal jiran tetangga.

Bagi pindah rumah kami boleh buat dari A sampai Z, packing pinggan mangkuk, pakaian, buku – buku, dan sebagainya yang boleh di pack. Kami akan wrapping barang besar seperti perabot seat meja makan , dan lain – lain. Kecekapan dan professionalisma amat diutamakan untuk mengendalikan pindah rumah. 

 

Kenapa perlu memilih AKMOVERS?

Pekerja Yang Terlatih

AKMOVERS menyediakan pekerja-pekerja yang terlatih iaitu berpengalaman lebih daripada 2 tahun dan mempunyai kepakaran seperti membawa lori, drilling dan wiring. AKMOVERS juga mementingkan kualiti kerja supaya dapat memenuhi keperluan pelanggan kami.

 

Memudahkan Urusan

AKMOVERS amatlah mementingkan perancangan yang teratur supaya proses pemindahan berjalan dengan lancar. Jadi kami di AKMOVERS akan memudahkan proses pemindahan pelanggan kami.

 

Menggunakan Peralatan Yang Berkualiti

Kami menyediakan pelbagai peralatan berkualiti seperti Corrugated Box, Shrink Wrap, Bubble Wrap, News Ream, Drilling dan tak lain tak bukan Premium Box.

 

Menepati Masa

Team Operation AKMOVERS amat mementingkan kualiti kerja iaitu dengan menepati masa yang telah dirancang bersama pelanggan kami.

 

 

 

Bagaimana kami mengira kos pemindahan rumah anda?

Kos pemindahan rumah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  1. Kuantiti dan saiz perabot yang perlu dipindah.

  2. Barang-barang lain selain daripada perabot.

  3. Saiz lori yang diperlukan untuk mengangkut barang-barang

  4. Jumlah pekerja-pekerja yang diperlukan untuk proses pemindahan ini.

  5. Bilangan trip yang diperlukan untuk proses

  6. pemindahan barang dari rumah lama ke rumah baru.

Bagi anda nak mengetahui pakej atau servis yang ditawarkan oleh AKMOVERS anda boleh hubungi AKMOVERS seperti di bawah:

Whatsapp | Call – 013 -3336960

Facebook – Akmovers

Instagram – Akmovers

Twitter – Akmovers

Youtube Channel – Akmovers

“AKMOVERS-SOLUSI PEMINDAHAN ANDA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
1
Hello, I am sales representative for AKMOVERS. How can i assist you.
Powered by