ANDA PERLU BERPINDAH DALAM MASA 72 JAM?

KUCING TERLAJAK ….. MAHAL DI DUNIA
December 14, 2018
MUSIM PERSEKOLAHAN AKAN TIBA.
December 28, 2018
Show all

ANDA PERLU BERPINDAH DALAM MASA 72 JAM?

Anda pernah mengalami situasi macam ni? Kami pasti anda akan sedikit tertekan jika berada dalam situasi ini. Banyak perkara yang perlu di fikirkan kalau nak pindah dalam masa yang singkat ni. Jangan risau kami di Akmovers sedia membantu anda untuk menyelesaikan masalah tersebut. Jadi untuk entry kali ini, anda akan tahu macam mana cara untuk mendapatkan khidmat kami.#1 Hubungi AkmoversUntuk mendapatkan khidmat Akmovers anda boleh isi form di website kami  https://www.myakmovers.com/. Melului website ini, admin kami akan segera menghubungi anda untuk perbincangan lanjut. Kalau tak nak ke website pun boleh, boleh direct hubungi dengan “Sales Executive” kami (019-5181744). Anda boleh buat perbincangan berkenaan tarikh pindah, harga dan sebagainya.#2 Valuation visitAnda mesti nak tahu kan  apa yang kami akan buat masa valuation visit? Semasa valuation visit, kami akan membuat anggaran saiz lori yang sesuai untuk anda. Kami akan menangkap gambar juga untuk persediaan crew operation kami membuat persediaan semasa hari pemindahan. Semasa valuation visit juga, person in charge kami akan memberi penerangan lebih lanjut berkenaan pakej yang kami ada. Beliau juga akan memberi cadangan pakej yang sesuai untuk anda setelah melihat kepada barangan anda.#3 Submit quotationSetelah valuation visit selesai, kami akan segera menghantar quotation(sebut harga) kepada anda. Jangan risau, kami tak perlukan masa yang lama untuk menghantar quotaion tersebut. Kebiasaannya kami akan pastikan quotation tersebut akan di hantar dalam maa 24 jam selepas valuation visit selesai.#4 PaymentKalau anda dah setuju dengan quotation yang kami bagi, boleh lah segera buat 50% deposit payment untuk lock tarikh anda. Hal ini untuk mengelakkan tarikh yang anda sudah pilih tersebut penuh dan anda terpaksa pilih tarikh baru. Kan susah tu, nak kena apply cuti lain pula. Pembayaran boleh dibuat melalui online ke akaun yang telah disertakan dalam quotation.#5 Group whatappsSetelah anda membuat 50% deposit payment, admin kami akan create group whatsapps bagi memudahkan kita untuk berkomunikasi ketika hari pemindahan. Antara yang turut berada di dalam group tersebut adalah, sales executive, admin, operation manager dan team leader. Segala dokumen juga akan di update dalam group. Seperti invoice dan resit pembayaran.#6 FeedbackSetelah selesai melakukan kerja-kerja pemindahan rumah, anda perlulah mengisi feedback form. Feedback form ni sangat penting untuk kami melakukan penambahbaikan pada masa akan datang. Jadi kami sangat memerlukan komen, cadangan dan idea daripada anda untuk kami buat penambahbaikan pada masa akan datang.Untuk penerangan lanjut mengenai servis pindah boleh hubungi:Whatsapp | Call – 013 -3336960Facebook – AkmoversInstagram – AkmoversYoutube Channel – Akmovers“AKMOVERS-SOLUSI PEMINDAHAN ANDA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Open chat
1
Hello, I am sales representative for AKMOVERS. How can i assist you.
Powered by