31 TIPS MEMUDAHKAN ANDA BERPINDAH
November 23, 2018
JENIS LORI YANG SESUAI UNTUK ANDA
December 7, 2018
Show all

PAKEJ PEMINDAHAN RUMAH

Movers dan Packers umumnya hanya dikenali dengan hanya servis mengangkat barangan sahaja. Tapi, sebenarnya, servis Movers dan Packers ni lebih banyak lagi yang mungkin anda pun baru tahu. Anda nak tahu apa pakej dan perkhidmatan lain yang disediakan? Baca sehingga habis entri kali ini.Pakej 1: PREMIUM MOVERS AND PACKERSUntuk pakej ni, masa selama 2 hari untuk menyiapkan kerja-kerja pemindahan rumah. Kami akan sediakan 5-6 orang tenaga kerja untuk anda. Senang cerita, kalau anda pilih pakej ni 100% kerja-kerja pemindahan rumah kami yang akan buat. Jadi kelebihan kalau anda ambil pakej ini adalah anda tak penat kemaskan rumah, ada lebih masa dengan keluarga dan boleh meneruskan urusan harian seperti biasa pada hari pemindahan rumah.Pakej 2: FULL MOVERS AND PACKERSUntuk pakej ini, kerja pemindahan hanya dalam masa 1 hari sahaja. Kami akan sediakan 4-6 orang tenaga kerja bergantung kepada jenis rumah anda. Crew akan bantu untuk pek barangan ‘loose item’ anda. Bezanya pakej ini dengan pakej premium adalah kami tidak susun semula barang dalam kotak sama seperti rumah lama. Kalau anda pilih pakej ini, kami akan melakukan hampir 80% kerja-kerja pemindahan rumah untuk anda. Jimat masa, tenaga dan sesuai bagi mereka yang tiada masa untuk membuat persiapan awal untuk pindah.Pakej 3: BASIC MOVERS AND PACKERSUntuk pakej ini, kami juga akan menyiapkan kerja-kerja pemindahan hanya dalam masa 1 hari. Kami akan sediakan 4-6 orang tenaga kerja bergantung kepada jenis rumah. Bezanya pakej basic dengan pakej full adalah, pakej basic kami tidak akan packing barangan anda masuk ke dalam kotak. Kami cadangkan pakej ini kepada mereka yang mempunyi banyak masa untuk melakukan persiapan sebelum berpindah. Kami akan menyiapkan kira-kira 50% kerja-kerja pemindahan rumah untuk anda.Itu adalah 3 pakej yang kami tawarkan kepada anda. Tapi kami juga ada menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan lain untuk anda.Servis 1: AK Aircond ServicesAnda tak perlu pening-pening kapala nak cari specialist air conditioner. Kami ada menyediakan aircond servis ni untuk anda. Kenapa pentingnya servis aircond? Yang pertama, akan  mengurangkan bil elektrik rumah anda, dan Udara yang keluar, kualitinya lebih baik. Sejuk, segar dan nyaman.Servis 2: Safebox MovingUntuk memindahkan peti besi ini ia bukan suatu kerja yang mudah, sebab korang perlu angkat kotak yang berat dan perlu bergerak dalam keadaan berhati-hati. Jadi, untuk memastikan peti besi korang tu dapat di pindahkan dengan selamat. Anda perlukan orang yang mahir untuk mengendalikan peti besi tersebut.Servis 3: Piano MovingPemindahan piano memerlukan tenaga kerja yang mahir untuk mengelakkan berlaku sebarang perkara yang tidak diingini. Jika anda memilih untuk pindahkan piano anda dengan menggunakan mereka yang tidak mahir, sudah pasti anda perlu mengeluarkan kos untuk tuning semula piano tersebut.Servis 4: AKMOVERS Pink PackersIni adalah antara servis yang terbaru yang kami ada. Servis ini sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai masa yang cukup untuk mengemaskan barangan dapur. Ya, pinggan mangkuk sangat leceh dan perlu berhati-hati, lagi-lagi koleksi pinggan mangkuk kesayangan mak. Salah pek, pecah tunggu sahajalah lontaran suara nyaring. Alamak. Tapi, tak mengapa, jangan risau, hanya hubungi terus kami untuk dapatkan perkhidmatan Akmovers Pink. Dengan sentuhan Girls Packers, mak anda pasti tersenyum dan lega sebab pinggan mangkuk yang berkaca ini perlu dibalut dengan menggunakan material yang betul dan cara balutan dan susunan dalam kotak yang teratur. Hal ini untuk menghindari daripada pinggan retak, pecah dan sumbing.Servis 5: Cleaning ServiceServis ini sesuai untuk mereka yang berpindah ke rumah yang baru siap renovation. Rumah yang baru siap renovation mestilah kotor dan berhabukkan. Kami akan bantu anda untuk membersihkan rumah anda sebelum masukkan barangan perabot. Jadi, anda kini tidak perlu risau jika nak pindah rumah, pening nak atur masa bila nak bersihkan rumah? Jangan risau, hanya dapatkan sahaja perkhidmatan pembersihan ini. Cuci-cuci settle! Lega, Tiada tekanan lagi untuk pindah rumah.Servis 6: Air Freight & Sea FreightJika anda mahu pindahkan barang rumah ke Sabah dan Sarawak ataupun ke luar negara, kami boleh lakukan untuk anda. Kami ada pengalaman dalam melakukan pemindahan yang melibatkan air dan sea freight. Untuk menggunakan servis ini, sama ada kita set dahulu valuation visit atau anda perlu maklumkan jumlah cubic meter barangan anda supaya dapat tentukan sama ada 20 kaki kontena atau 40 kaki kontena. Nak lagi mudah, hubungi sahaja kami, set masa untuk valuation, dan kami bantu anda untuk kirakan volume barangan dan membuat senarai barangan. Let’s the expertise assists you. Okay?Jika anda tiada pengalaman pindah rumah atau masih keliru pakej mana yang sesuai untuk keperluan anda, jangan risau, hubungi sahaja talian hotline dan Sales Executive yang mesra akan membantu anda.Untuk penerangan lanjut mengenai servis pindah boleh hubungi:Whatsapp | Call – 013 -3336960Facebook – AkmoversInstagram – AkmoversYoutube Channel – AkmoversAkmovers-We deliver your needs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Open chat
1
Hello, I am sales representative for AKMOVERS. How can i assist you.
Powered by