[AKMOVERS PILIHAN SELEBRITI TANAH AIR UNTUK BERPINDAH]

7 KESILAPAN YANG MERUGIKAN KETIKA MEMILIH MOVERS!
February 22, 2017
AKMOVERS PACK & WRAP PINGGAN MANGKUK ANDA SELAMA SEJAM SAHAJA
February 24, 2017
Show all

[AKMOVERS PILIHAN SELEBRITI TANAH AIR UNTUK BERPINDAH]

Dato Jalaluddin Hassan,Nora Danish, Faizal Tahir, Idris Khan, Sarimah Ibrahim , Tengku Syed Amir pun dah berpindah dengan AKMOVERS!!
???

Lebih 50 Pelanggan berpuas hati dengan servis AKMOVERS setiap bulan!

.

” Serius puas hati! Senang kerja saya..dalam 6 jam dari pintu masuk sampai ke dapur semua siap, saya tak payah nak sentuh ke,angkat ke,kemas satu barang pun. Semua AKMOVERS handle” – Pn. Sarimah Ishak

.

Korang tau tak? AKMOVERS akan buat semua kerja pindah dari A – Z! Korang goyang kaki je!

.
???
Buat korang yang berkerja.keluar pagi balik senja, korang ada masa tak nak pack keseluruhan rumah korang?

.
????
Dah la sangkut berejam dalam jam, kerja menimbun lagi dekat office, mesti bila balik rumah korang nak main dengan anak korang. Yelah maklumlah seharian korang berkerja kan.

.

Kebiasaannya proses mengemas rumah untuk berpindah akan masa dua minggu, bergantung pula pada saiz rumah korang.

.

Agak agaknya, ada ke masa???

.

Itu tak termasuk nak cari lori.nak cari kotak.nak cari wrapping materials..

.

Dah la kita ni selalu dimomokkan dengan kes kena tipu oleh lori sewa, barang pon barai,lagi teruk ! sofa lorenzo korang terkoyak.

.

Siapa yang ada pengalaman macam ni say “I”!

.

Kami faham, waktu tu mesti anda rasa menyesal gila – gila.Tapi dah terlambat kan..

.

Sebab tu kami di AKMOVERS, menguna pakai S.O.P bertaraf antarabangsa untuk menjamin keselamatan barangan pelanggan kami.

.

Korang jangan terkejut pulak, kalau tengok kami ‘wrap’ barangan anda macam baru keluar kedai.

.
????
AKMOVERS adalah syarikat milik penuh bumiputera berkepakaran membantu menguruskan aktiviti pindah rumah dan pejabat secara professional.

.

Teringin tak ? waktu korang berpindah nanti, korang duduk goyang kaki je. Sampai rumah baru nanti korang boleh terus tidur atas katil korang. Lagi best korang buka je almari korang, korang boleh terus capai baju yang korang nak. Kalau korang rasa boring, pergi ke ruang tamu terus ‘swich on’ tv korang.

.

Best tak kalau semua orang buatkan?
?????
.

AKMOVERS akan kemas keseluruhan rumah lama korang, bawa ke tempat baru dan susun semula.

.

Nak power lagi ?? AKMOVERS siap boleh cuci rumah baru korang. Aircond korang pon kami siap,bawa,service dan pasang dirumah baru. Korang boleh terus bagi kunci rumah lama pada tenant baru!

.

Kalau korang bercadang nak berpindah dalam masa terdekat tapi korang tak ada masa langsung nak kemas & sayangkan keselamatan barang korang. Biar pakar yang uruskan.

.

Sekiranya korang nak tau macam mana AKMOVERS akan pindahkan barang korang, buka youtube, dan search ‘AKMOVERS’ ??

.
?????
Ingat !! jangan kerana sayangkan duit..nak bajet,tapi barang kesayangan tunggang langang yee ! Harap harap korang tak menyesal selepas berpindah, waktu tu sofa yang koyak tu korang jual jelah !

Hubungi kami sekarang!

? 019 518 1744
☎️ 03 5524 2916

Atau layari website untuk dapatkan quotation pantas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1
×
Hello, I am sales representative for AKMOVERS. How can i assist you.
Translate »